Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου 2011

Όλγα Τρέμη


Όλγα Τρέμη

Η Όλγα Τρέμη είναι ελληνίδα δημοσιογράφος και παρουσιάστρια ειδήσεων.

Γενννήθηκε στην Αθήνα στις 17 Φεβρουαρίου του 1951. H καταγωγή της είναι από τη Λάρισα. Αποφοίτησε από την Ελληνογαλλική Σχολή Ουρσουλινών και σπούδασε στο Οικονομικό της Νομικής (συμμετείχε στην κατάληψη της Νομικής την εποχή της δικτατορίας). Το 1975 παράλληλα με τις σπουδές, ξεκίνησε να εργάζεται στην εφημερίδα Ριζοσπάστης. Συνέχισε στις εφημερίδες Ελευθεροτυπία, Το Βήμα, Ελεύθερος Τύπος και Έθνος.

Το 1989 παρουσίασε τις πρώτες πολιτικές εκπομπές στην κρατική τηλεόραση μαζί με την Έλλη Στάη. Το 1990 εργάστηκε στους ραδιοφωνικούς σταθμούς Flash, ΑΝΤ1 radio και Αθήνα 984 παρουσιάζοντας σε όλες το μεσημβρινό μαγκαζίνο. Έχει, επίσης, παρουσιάσει ενημερωτικές εκπομπές στους τηλεοπτικούς σταθμούς ΑΝΤ1, Star Channel και Mega. Από το καλοκαίρι του 2004 παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων στο Mega Channel.

Ήταν παντρεμένη με τον Θοδωρή Καλούδη, που ήταν διευθυντής εφημερίδων. Ο δεύτερος γάμος της ήταν με το διευθυντή ειδήσεων του Mega Channel Χρήστο Παναγιωτόπουλο και έχουν ένα γιο, τον Αλέξανδρο.

Σήμερα σύζυγός της είναι ο Νίκος Νικητέας, χειρουργός της Β' Χειρουργικής Κλινικής του Λαϊκού Νοσοκομείου και επίκουρος καθηγητής της Ιατρικής Σχολής Αθηνών (γεννήθηκε το 1965 και έχει έναν γάμο ακόμη στο ενεργητικό του, από τον οποίο απέκτησε μια κόρη και ένα γιο).

De Siris